Docenten

Suzanne Baai

Suzanne Baai komt uit een muzikale familie, bijna alle familieleden speelden bij OBK Pernis. Toen Suzanne 9 jaar werd, ging ze als vanzelfsprekend ook meedoen op trompet. Op haar 14e begon ze aan de vooropleiding van het conservatorium waar al snel bleek dat trombone haar beter lag. Uiteindelijk studeerde ze in 2012 af als uitvoerend musicus op trombone. Tijdens en na haar studie werkte ze als freelance trombonist in verschillende ensembles en orkesten. Ging op tournee met het NJO en ontdekte dat lesgeven erg leuk is. Omdat dat lesgeven haar zo beviel heeft ze na het conservatorium ook haar PABO-diploma gehaald.

Tegenwoordig geeft ze bij verschillende muziekverenigingen muzieklessen op trompet, bugel, trombone, bariton, bas en blokfluit. Ze geeft allerlei muziekworkshops op basisscholen en in het voorgezet onderwijs, werkt regelmatig als Mrs. Pbone en is ook trombonist in het Zeeuws Orkest.

Suzanne geniet ervan als ze kinderen en volwassenen verder kan helpen in de wereld van de muziek. Van de eerste ervaring met een muziekinstrument tot het uitpluizen van een ingewikkeld solostuk, alles met veel positieve energie. Ze houdt ervan hard te werken met een groep of leerling, toewerken naar het moment waarop je kunt genieten van grote en kleine successen die het muziek maken steeds weer brengt en je motiveert om weer een stapje hoger te komen.Slagwerkdocent
Op dit moment hebben we een vacature voor een slagwerkdocent. Onze ideale kandidaat:
– Is een enthousiaste docent ongestemd slagwerk;
– Inspireert de (jeugdige) slagwerkers om hun niveau te verbeteren;
– Heeft goede communicatieve, sociale en educatieve vaardigheden;
Wij bieden:
– Een enthousiast groepje leerlingen die hun niveau willen verbeteren;
– Een gezellige vereniging met ambitie;
– Een passend honorarium.

De lessen vinden wekelijks plaats in ons eigen gebouw in Pernis. De dag en tijd kunnen in overleg worden besproken.
Heeft u interesse?

Stuur dan jouw motivatie naar Mattijs Doorten via: mattijs_doorten@hotmail.com. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact op te nemen via 06 12 77 97 35.