Home Het nieuws Laatste nieuws 382,5 jaar lidmaatschap
382,5 jaar lidmaatschap PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Marja Swijnenburg   
zondag, 10 januari 2016 12:22alt

Acht jubilarissen bij OBK Pernis

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van OBK Pernis zijn er acht jubilarissen gehuldigd door voorzitter Jolanda van Seters voor hun jarenlange lidmaatschap van de muziekvereniging. In totaal zijn deze jubilarissen bij elkaar maar liefst 382,5 jaar lid van muziekvereniging OBK Pernis.

Het jongste lid van de muziekvereniging, Justin van Elburg, maakte zijn eerste jubileum mee, hij is 12,5 jaar lid van OBK Pernis. Cobi Jumelet, Nico de Bakker, Cor Verschoor, Mari de Bruin en Dick Swijnenburg mochten hun 50-jarig jubileum vieren met hun collega muzikanten. Jan Hans Koole, al 55 jaar lid van de muziekvereniging, zal op een later moment officieel gehuldigd worden omdat hij niet aanwezig kon zijn op deze avond. Tot slot werd Arie Verschoor, eerder al gehuldigd op het kerstconcert op 19 december 2015, nogmaals in het zonnetje gezet voor zijn 65 jaren lidmaatschap.

De muziekvereniging OBK Pernis is opgericht op 8 oktober 1902. In 2017 zal OBK Pernis zelf haar 115-jarig jubileum vieren. De vereniging bestaat uit het Amusementsorkest, de Malletband en het Dweilorkest. Wanneer u interesse heeft om in een van deze orkesten mee te spelen bent u van harte welkom om op een van de repetitieavonden een kijkje te komen nemen in het verenigingsgebouw aan de Ring 216 te Pernis. De Malletband repeteert elke maandagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur. Het Amusementsorkest repeteert elke woensdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur. Wilt u een van deze orkesten boeken voor een speciale gelegenheid, neemt u dan per email contact op via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Voor meer informatie zie ook de website www.obkpernis.nl of bezoek OBK Pernis op Facebook.

 

Laatst aangepast op maandag, 11 januari 2016 16:46