65 jaar lid PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Marja Swijnenburg   
vrijdag, 25 december 2015 10:25

Arie Verschoor 65 jaar lid van OBK Pernis

Zaterdag 19 december j.l. werd Arie Verschoor tijdens het kerstconcert van OBK Pernis, in het bijzijn van zijn familie, gehuldigd omdat hij maar liefst 65 jaar lid is van muziekvereniging OBK uit Pernis. Namens Brian Frowijn, voorzitter van de Gebiedscommissie Pernis, kreeg hij een zilveren saxofoonspeld uitgereikt.

Tijdens het concert speelde Arie een prachtige solo in het toepasselijke nummer My Way waarbij hij begeleid werd door zijn collega muzikanten. Arie is namelijk "op zijn manier" al die jaren lid van OBK. Hij is een muzikant in hart en nieren en kan niet zonder muziek en zijn saxofoon. Binnen de muziekvereniging heeft hij jarenlang les gegeven aan leerlingen, heeft hij in het dweilorkest gespeeld en was hij een onderdeel van het saxofoon kwartet. Wanneer er geklust moest worden in of buiten het verenigingsgebouw is Arie altijd van de partij geweest.

Muziekvereniging OBK is er erg trots op dat een man als Arie Verschoor al zo lang binnen de vereniging actief is en hopelijk nog een lange tijd actief mag blijven.

Laatst aangepast op zondag, 27 december 2015 12:56