Home Het nieuws Laatste nieuws 6 november 2015
6 november 2015 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Marja Swijnenburg   
donderdag, 29 oktober 2015 08:10

Jaarlijkse uitvoering OBK Pernis.
Op vrijdagavond 6 november is het zover. De jaarlijkse uitvoering van muziekvereniging OBK uit Pernis staat weer op het programma. Dit jaar wordt het een avond die bol staat van verschillende soorten en stijlen muziek. Zo staat er bij de malletband, onder leiding van Huub Righarts, een echte Boogie op de lessenaar. De Boogie swingt de pan uit, maar zal er onder andere ook een Jiddisch stuk gespeeld worden.
Het amusementsorkest, onder leiding van Robert-Jan Hoffman, doet er niet voor onder, kunnen we alvast verklappen. Het alom bekende Sing Sing Sing zorgt ervoor dat niemand stil op zijn of haar stoel zal zitten. Bij een ander stuk dat het amusementsorkest zal spelen waant u zich ongetwijfeld tussen de indianen wanneer u uw ogen even dicht doet om van de muziek te genieten.
Een avond vol tegenstellingen waarbij muziek, muziek en nog meer muziek natuurlijk de boventoon voert.
Dit jaar is als locatie voor het Zweetdruppeltje aan de Pastoriestraat 20 te Pernis gekozen. Om 19.00 uur gaan daar de deuren voor u open en het concert zal om 19.30 uur beginnen. Natuurlijk is er een pauze waarin u zichzelf kunt verwennen met iets te eten en te drinken. Ook zal er dit jaar weer een loterij gehouden worden waarin mooie prijzen te winnen zijn.
Wanneer u nog niet in het bezit bent van een toegangskaart kunt u deze aan de deur aanschaffen. De kaarten kosten € 7,50 per persoon.
OBK Pernis is ook actief op Facebook! Wilt u graag toegangskaarten winnen, houd dan onze Facebook pagina in de gaten. Wij zullen 5x 2 kaarten verloten. Like en deel het bericht op Facebook en wie weet bent u één van de gelukkige winnaars!
De muzikanten doen hun uiterste best om in de laatste weken de puntjes op de i te krijgen om voor u een fantastisch programma neer te zetten. We zien u graag op vrijdagavond 6 november in het Zweetdruppeltje in Pernis. Tot dan!
Muzikale groetjes,