Home Het nieuws Laatste nieuws Jubilarissen 2014
Jubilarissen 2014 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Jolanda van Seters   
zondag, 02 februari 2014 08:07

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van vorig jaar werden er 2 jubilarissen in het zonnetje gezet. Helaas waren de foto's van vorig jaar erg donker waardoor wij dit jaar opnieuw de jubilarissen van vorig jaar gevraagd hebben voor een mooie foto.

Plonie Olierook en Johan Verberne

Plonie Olierook - 50 jaar, Johan Verberne - 30 jaar. Plonie vertegenwoordigd de hoornsectie van het Amusementsorkest en Johan speelt in de bugelsectie van het Amusementsorkest. Indien hij nodig is bij de Malletband draait hij ook hier zijn handen niet voor om.

Plonie Olierook

Voor Plonie een bijzonder jubileum. 50 jaar lidmaatschap. Momenteel de enige hoorniste van het Amusementsorkest. Plonie speelt met veel enthousiasme haar partijen en is een belangrijke aanvulling voor het amusementorkest. Tijdens de afgelopen jaren is Plonie actief geweest in de activiteitencommissie en in het bestuur.

Namens het bestuur mocht voorzitter Jolanda van Seters ze in de bloemen zetten en ze een oorkonde overhandigen. Plonie heeft voor haar 50 jarige jubileum natuurlijk ook een bijbehorend aandenken ontvangen.

Meer foto's kunt u vinden in het fotoboek.

Laatst aangepast op maandag, 02 februari 2015 08:12