Home Het nieuws Laatste nieuws Nieuws van Muziekvereniging OBK Pernis
Nieuws van Muziekvereniging OBK Pernis PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Piet Baai   
maandag, 25 november 2013 08:34

Het is alweer een tijdje geleden dat OBK met wat nieuwsberichten in de krant is verschenen. Dit neemt niet weg dat er weer veel is gebeurt de afgelopen tijd. Zo heeft het amusementsorkest sinds een paar maanden een nieuwe dirigent; Robert Jan Hoffman. Hij is trompettist bij het Residentieorkest in Den Haag. Inmiddels heeft hij zijn eerste jaaruitvoering van OBK al gedirigeerd en heeft hij laten horen wat hij op trompet allemaal in zijn mars heeft.

Ook de Malletband heeft zich op de uitvoering weer van haar beste kant laten zien. O.l.v. Huub Righarts hebben zij weer een spetterend programma gespeeld waar het publiek van heeft zitten smullen.

Ander groot nieuws is dat Cor Verschoor, na ruim 30 jaar, de voorzittershamer heeft neergelegd. De hamer is doorgegeven aan Jolanda van Seters, zij heeft erg veel zin om als voorzitter bij OBK aan de slag te gaan.

De Malletband heeft meegedaan aan een festival waarbij gejureerd werd. Hier werden zij van de 17 orkesten 3e. Een fantastisch resultaat!

Ook het dweilorkest van OBK is nieuw leven in geblazen. Er wordt nieuwe muziek gespeeld en zij gaan er vol enthousiasme tegenaan. In de afgelopen maanden hebben zij al een aantal optredens verzorgd waaronder de intocht van Sinterklaas bij en op het SS Rotterdam. Wie weet hoort u binnenkort nog wat van deze Sinterklaasliedjes bij u voor de deur!

Dit dweilorkest kan optredens verzorgen voor elke gelegenheid, we hebben een gevarieerd programma met voor ieder wat wils.

OBK hoopt u allemaal te zien op het concert in kerstsfeer op 14 december om 19.30 uur in de Gereformeerde Kerk. Dit concert, dat wordt georganiseerd i.s.m. de Concert Commissie Pernis, is gratis en natuurlijk krijgt u in de pauze een lekker kopje koffie of thee.

Laatst aangepast op woensdag, 07 januari 2015 05:47