Home Het nieuws Laatste nieuws Jubileumconcert 110 jarig bestaan
Jubileumconcert 110 jarig bestaan PDF Afdrukken E-mail
In oktober van dit jaar bestaat Muziekvereniging OBK Pernis 110 jaar. Dat wordt op 3 november gevierd met een jubileumconcert in de Gereformeerde Kerk in Pernis.
Het belooft een speciaal concert te worden. OBK heeft gezocht naar een feestelijke aanvulling op wat zij als muziekvereniging tijdens een concert kunnen presenteren. Daar zijn ze goed in geslaagd, want naast een optreden van de Malletband en het Amusementsorkest wordt er een optreden verzorgd door een topband uit onze eigen regio:
THE AMAZING STROOPWAFELS” (al jarenlang de meest optredende band van Nederland, spelend op ieder denkbare locatie - van straat tot huiskamer, van café tot theater - en ………. Rotterdamser dan de Euromast).
Donateurs, leden van de vriendenkring en sponsors van OBK krijgen als dank voor hun steun een gratis toegangskaart voor 2 personen voor dit speciale jubileumconcert.
De losse kaartverkoop (prijs: 10 euro p.p.) start op 15 oktober. Vanaf die datum kunnen kaarten uit de losse verkoop besteld worden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of door op woensdagavond tussen 19.00 en 19.45 uur te bellen naar 010-4720695
Mede door het jubileumconcert vervalt dit jaar de uitvoering die OBK jaarlijks geeft in gebouw Rehoboth.