Home Amusementsorkest
Amusementsorkest PDF Afdrukken E-mail

 

104 jaar lang heeft OBK een Fanfareorkest gehad. In 2006 is dit orkest omgezet naar een swingend Amusementsorkest dat de lichte muziek als basis heeft.

 

Bezetting: Het hart van het Amusementsorkest "the groove" (de heilige graal van de popmuziek) wordt gevormd door het drumstel, de twee bes-bassen en het overige slagwerk. De scherpe kant bestaat uit saxofoons, trombones en trompetten. De warme kant bestaat uit bugles, hoorns en euphoniums. Deze (fanfare) bezetting wordt gecompleteerd met een zangeres.

 

Klikt u op de foto voor de video impressie van het Amusementsorkest.


 

Het Amusementsorkest bestaat uit 26 enthousiaste muzikanten. Het orkest staat onder leiding van dirigent Twan Dubbers. Het orkest verzorgt regelmatig swingende concertoptredens, die door de vereniging worden georganiseerd, of op aanvraag bij festivals, bedrijfsfeesten etc. Het Amusementsorkest repeteert op woensdagavond in het eigen verenigingsgebouw van 19.45 uur tot 22.00 uur.

Als u zich afvraagt of er voor u als muzikant plaats is in dit orkest klik dan op "lid worden" en kom eens vrijblijvend langs tijdens een repetitieavond.

Wilt u het Amusementsorkest boeken voor een swingende muzikale omlijsting van een activiteit? Kijk dan verder bij "boekingen".

Wilt u een overzicht van de nummers die het Amusementsorkest speelt? Klik dan op "repertoire"